Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Buurttuin Bietje bij Bietje

Buurtbewoners die graag een bijdrage willen leveren zijn van harte welkom om mee te doen! Zin om een keer te komen schoffelen of planten water te geven?
Op woensdagavond vanaf ong 19u en op zaterdagochtend vanaf ong 10.30u zijn er vaste meewerk-momenten.
Kom gerust langs om even een praatje te maken en te informeren over de mogelijkheden. Naast deze vaste tijdstippen zijn er ook op andere momenten mensen in de tuin aan het werk.
Heb je zaadjes, plantjes en/of stekjes die je graag in de buurttuin wilt laten groeien: in overleg kunnen ze geplant worden!

Nieuws over de tuin wordt hier op de Buurtkiep gepost. Dus houdt vooral deze groep in de gaten! Wil je makkelijk op de hoogte gehouden worden over mogelijkheden voor samenwerking dan is het zeker aan te raden je bij de groep aan te sluiten. Heb je zelf ideeën over het organiseren van activiteiten, dan kun je die hier makkelijk delen in deze groep.
Je kunt je aanmelden via deze groep "Buurttuin" (klik hier rechtsonder op “ook meedoen”) of door een mailtje te sturen aan bietjebijbietje@gmail.com.

Achtergrondinfo over de tuin, zoals bijv. de doelstelling, de spelregels en Afspraken moesbakken, staan hieronder bij "Laatste nieuws"! Via de knop "bekijk meer nieuws" krijg je overzicht over wat er over deze tuin is gepost.

Buurttuin Bietje bij Bietje is 16 mei 2015 van start gegaan op het veld aan de Baden Powellstraat, hoek Ophoviuslaan.

Tot ziens in Buurttuin Bietje bij Bietje!

  

  
   

Laatste berichten